Angel-journey

Een prachtige, sterke methode om werkelijk het zelfhelend vermogen te activeren, gebaseerd op de Helende Reis van Brandon Bays.

Door middel van visualisatie begeleid ik je op een reis naar het hart van je pijn. Het maakt niet uit of het om onverwerkte emoties of lichamelijke klachten gaat. Ergens in jouw lichaam ligt een emotie opgeslagen die hoort bij de klacht. Vanuit de herinnering die op deze plek naar boven komt, verkennen we samen alles wat destijds de blokkade heeft veroorzaakt.

Hier, in het hart van de pijn, kan dan transformatie en vergeving plaatsvinden. Je voelt dan letterlijk dat je de pijn kunt loslaten en daarmee kan het helende proces beginnen.

Pijn loslaten is uiteindelijk een beslissing die je zelf neemt. Wanneer je eenmaal stopt met het in stand houden van je eigen pijn, sta je anders in relatie tot je gezin, familie, vrienden of werk. Je zult dan ontdekken dat alles in je relaties met anderen op positieve wijze verandert.

Doordat de heling op verschillende niveaus tegelijk plaatsvindt, is het resultaat meestal snel merkbaar.

De angel-journey geef ik op werkdagen in mijn praktijk in Breda. Uitsluitend op afspraak. In individuele gevallen kan een sessie op een andere locatie plaatsvinden.
Een sessie duurt ca. 2-3 uur.

Voor afspraken en tarieven, zie Contact en Tarieven.